BokaMera

Resurser och resursgrupper

BokaMeras bokningssystem har tre steg du behöver fylla i för att komma igång.

Det första är att skapa en tjänst. En tjänst är det som du erbjuder dina kunder. Det kan vara allt från boka släpvagn, boka bastu, boka konferensrum till att boka massage. Du behöver också skapa ett schema och till detta schemat behöver du lägga in dina resurser. En resurs är den som utför tjänsten eller den plats eller sak du behöver för att boka.

Hyr du ut släpvagnar blir dina släpvagnar dina resurser. Har du en bilverkstad blir din personal dina resurser. Hyr du ut konferenslokaler blir dina lokaler dina resurser. Du kan också lägga ihop dina resurser i grupper och på så sätt ha fler som kan bokas på samma tid och på samma tjänst. Behöver ni boka både en massör och ett rum för att det inte ska bli dubbelbokat, kan systemet lösa detta också. Sortera dina resurser i din kalender med olika färger så du lätt ser vem eller vad som är inbokat. Du kan även ta ut listor på bokade resurser inför dagen eller följa i statistik och rapporter.

Koppla på mailadresser och telefonnummer på dina resurser så får du meddelanden när dina kunder bokar.

Vi rekommenderar alltid att du bokar in ett starta-upp-möte med vår support på BokaMera. Då hjälper vi er att komma igång och sätta upp ert bokningssystem så det passar just ert företag / organisation.

Vill du veta mer om hur du sköter dina bokningar i bokningskalendern?