BokaMera

BokaMera har funnits på marknaden sedan 2011. Detta ger oss över 10 år av erfarenhet och kunskap om hur ett bokningssystem ska vara. Ambitionen med BokaMera har alltid varit att göra företag och föreningar över hela Sverige bokningsbara online via mobilen, webben och surfplattan. 

Vi har alltid haft ett stort fokus på att sätta användarna i fokus. Det ska vara enkelt att skapa en närvaro online och bygga relationer med sina kunder. Våra kunder ska kunna lägga fokus på sin verksamhet och sina kunder och mindre fokus på administration.

Fokusera på det ni gör bäst

Vi fokuserar på att göra bokningar bättre för alla, så företag kan fokusera på det dem är bäst på: skapa och sälja sina tjänster. Idag använder företag BokaMera för att hantera alla delar av verksamheten - ta emot och hantera bokningar, ta betalt direkt online, skicka påminnelser via SMS och epost, kommunicera med kunder via nyhetsbrev och mycket mer.

Online bokningssystem för små och stora företag

Vi har växt mycket sedan starten 2011

Över 6000 företag i en unik mix av branscher använder idag våran plattform. Även om vi är stolta över vår framgång och tillväxt hittills, arbetar vi hårt för att nya användare ska ges möjlighet till att kunna expandera och få sina verksamheter att växa. Vi uppmanar alla till att experimentera, ta risker, och pusha sina gränser.

Framtidens bokningar ligger i våra händer

Under de nästkommande åren kommer sättet personer bokar tider på och integrera med företag att förändras fundamentalt. Vid bokning kommer kunder att förvänta sig individuella valmöjligheter, flertalet alternativ, olika betalningsmöjligheter, tidspåminnelser och detaljer om bokningen. Det är en otroligt spännande tid för denna industrin och vi är exalterade över att stå i centrum av det.

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig