BokaMera

Bokningskalender online

Håll koll på dina bokningar! Med en användarvänlig överblickskalender kan du enkelt hålla koll på vem som bokat och få alla deras uppgifter samlat på ett och samma ställe, både i mobilen, bokningsappen och i datorn.

Du kan även avboka en kunds bokning, skicka privata meddelanden till kunder, lägga till bokningar och blockera tider vid sjukdom, semester eller liknande så att kunder inte kan boka just den dagen eller veckan. Detta är ett smidigt sätt att ha full kontroll på alla dina kommande bokningar.

Behöver du flytta en kunds bokning kan du bara dra och släppa bokningen till en annan tid.

Har du anställda, eller bokas olika platser upp, kan du gruppera dessa både med färgkoder och i grupper så du lätt kan se vem eller vad som är uppbokat.

Synka din kalender på BokaMera med den du har på din smartphone.

Flexibel bokningsvy för dina kunder

Även för dina kunder kan du ställa in den vy som passar ditt företag bäst. Driver du en yogastudio eller ett gym kan det vara bra för kunden att se alla passens tider i en veckokalender samtidigt. Driver du en sporthall kan detta vara smidigt att se alla tider för en bana. Titta på våra demokonton för kunder för exempel på olika kalendrar.

Vill du att kunden ska kunna se dina tjänster i en lista eller visa alla dina lediga tider per vecka eller månad, går detta också bra.

Hos BokaMera får du en egen hemsida, gratis!