BokaMera

Det har aldrig varit lättare att boka tvättstugan, konferensrummet eller fjällstugan.

Med flexibla utförandetider sätter du reglerna samtidigt som kunderna ges friheten att justera bokningarna efter egna preferenser och behov. Oavsett om det gäller att boka plats för en dag eller tre, har vi skapat en lösning där du endast behöver konfigurera en tjänst med flexibel utförandetid - enklare än så blir det inte!

Observera att Flexibla tider endast ingår i licenserna Pro och Enterprise. Släpp kontollen och låt dina kunder välja bokningstid.

Hur fungerar det?

  1. Skapa en tjänst
  2. Välj mellan Flexibel utförandtid med reglage eller med rullista.
  3. Ställ in en förvald utförandetid, en maxtid och en mintid.
  4. Koppla på minst en resurs och ett schema.
  5. Välj ett pris per minut/timme/dag.

Varför flexibla utförandetider?

  • Anpassad till individuella behov: Varje kund har unika behov och preferenser. Flexibla utförandetider gör det möjligt för kunderna att välja den tid som passar bäst för dem, vilket ökar deras tillfredsställelse och lojalitet.
  • Större räckvidd: Med flexibla utförandetider kan du nå en bredare kundbas, eftersom du inte har begränsningar kopplade till specifika tider eller dagar.
  • Ökad tillgänglighet: Kunden får möjligheten att bestämma när tjänsten ska utföras, vilket gör det enklare för fler att nyttja din tjänst.
  • Prisanpassning: Flexibla utförandetider tillåter även en flexibel prissättning. Priset kan anpassas baserat på varaktigheten av den bokade tiden vilket gör det mer kostnadseffektivt för kunderna. De betalar endast för den tid de faktiskt behöver, vilket både minskar onödiga utgifter och ökar kundnöjdheten.
  • Enkel och kontrollerad administration: Att hantera flexibla utförandetider ger även administratören en fördel. Genom att ställa in minimi-, maximal- och förvalda utförandetider kan du balansera kundens behov av flexibilitet med ditt behov av struktur och kontroll. Denna inställning förenklar administrationen samtidigt som den gör kundupplevelsen smidigare.
Vill du ha hjälp att komma igång?