BokaMera

Eget varumärke

I Enterprise anpassar BokaMera utskicken enligt ert företags efterfrågan. Detta innebär att företagets logotyp, färger och andra designelement kommer omfattas och kännas som en integrerad del av ert företag. För kunderna skapar detta en mer sammanhängande användarupplevelse och hjälper till att stärka ert varumärkes igenkännande hos kunder som bokar tider hos er.

Såhär har en av våra kunder, Akademikerförsäkring, anpassat sina meddelandemallar.

Akademiker försäkrings meddelandemall på dator

Vi människor är ofta upptagna och har mycket tankar i huvudet. Det är lätt att glömma bort möten, uppgifter eller deadlines. Påminnelser hjälper till att komma ihåg viktiga händelser. Ett extra pling i telefonen kan ge en extra servicekänsla till kunder och kan förbättra deras upplevelse. I BokaMera Enterprise kan ni anpassa SMS och E-post utskick efter ert företags logga/varumärke.

Support

Kundsupport är viktigt och ofta räddningen när något oväntat inträffar. I Enterprise erbjuder vi på BokaMera prioriterad support, där fri telefon-, mejl- och chattsupport ingår. Vi försäkrar att eventuella frågor eller problem tas hand om snabbt och effektivt så att er verksamhet kan fortsätta rulla på utan uppehåll.

Man i kundsupport

Skaffa BokaMera Enterprise Idag!

Oavsett om ni ser fram emot att vidareutveckla er nuvarande bokningsprocess, öka kundnöjdheten eller få en bättre översikt över er verksamhet, är Bokamera Enterprise svaret. Kontakta oss för ett kostnadsfritt demomöte och se vad vår plattform kan göra för er!

Förenkla arbetet med BokaMera Enterprise
Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig